Hoe fijn zou het zijn…

Dat jij als ondernemer het bedrijf van je dromen hebt gecreëerd?

Je weet heel goed hoe jouw bedrijf er over een aantal jaar uit moet zien, maar wat moet je daarvoor doen? Welke stap zet je als eerste?

Je bent nu nog niet waar je had willen zijn.
Heel misschien geloof je niet dat het haalbaar is en dat jouw droom ’te groot’ is.

Het allerliefste volg jij je hart en passie, zodat je elke dag met plezier aan het ondernemen bent.

Jij wilt van jouw grootste droom een bedrijf maken dat jou het leven gaat geven waar je al tijden naar verlangt.

Hoe fijn zou het zijn…

Dat jij als ondernemer het bedrijf van je dromen hebt gecreëerd?

Je weet heel goed hoe jouw bedrijf er over een aantal jaar uit moet zien, maar wat moet je daarvoor doen? Welke stap zet je als eerste?

Je bent nu nog niet waar je had willen zijn.
Heel misschien geloof je niet dat het haalbaar is en dat jouw droom ’te groot’ is.

Het allerliefste volg jij je hart en passie, zodat je elke dag met plezier aan het ondernemen bent.

Jij wilt van jouw grootste droom een bedrijf maken dat jou het leven gaat geven waar je al tijden naar verlangt.

HET IS TIJD DAT JIJ DE ROADMAP VAN JE HART GAAT VOLGEN EN JE DROMEN WAARMAAKT.

h

Ik weet hoe het is 

om niet je hart, maar je hoofd te volgen en je niet succesvol te voelen…

Ik stond op het punt een baan in loondienst aan te nemen, terwijl ik al vijf jaar ondernemer was. Dit was mijn rock bottom…

Hoe kon het dat ik maar niet dat zo verlangde succes haalde? Hoe kon het dat ik ‘nog steeds’ niet financieel vrij was? Mijn keerpunt kwam toen ik in een call met een klant volledig brak.

Ik wist heel goed hoe ik mijn klanten het beste kon helpen, en dat deed ik ook. De eerste vier jaar floreerde ik met mijn contentbureau. Maar ik deed niet waar ik gelukkig van werd. Het trok me letterlijk leeg. En toen het privé ook nog eens heel slecht ging, moest ik de handdoek in de ring gooien. Een jaar lang kon ik niets.

Toen ik in 2023 opnieuw startte, ging ik mijn hart volgen. En doen wat mij elke dag dat gevoel van vrijheid geeft: Andere ondernemers helpen hun droombusiness werkelijkheid te laten worden. Want ik zie het eindresultaat voor me wanneer jij me vertelt over jouw grootste droom. En ik neem je mee in de mogelijkheden die er zijn om dat waar te maken.

Samen stippelen we jouw Roadmap uit, zodat jij precies weet wat je doet, voor wie je het doet en waarvoor je het doet.

Het heeft bij mij 5 jaar (!) geduurd voor ik wist wat mijn purpose als ondernemer was. Ik heb jaren gedaan waar ik goed in was, maar wat me op de lange termijn niet gelukkig maakte. Het was een diep dal waar ik doorheen moest om in te zien dat ik mijn hart en passie moest volgen om die zo verlangde voldoening, onafhankelijkheid en vrijheid te vinden.

Nu help ik vrouwelijke ondernemers om met hulp van hun dream business roadmap hun droombedrijf neer te zetten. Zodat ze elke dag in vrijheid kunnen ondernemen en zich op alle vlakken succesvol voelen. 

In je eentje kun je dromen, samen maken we ze waar

Voordat jij succes kunt hebben met jouw bedrijf

moet de basis in orde zijn.

T

Waarschijnlijk heb jij al veel DIY trainingen en cursussen gevolgd en daar honderden, zo niet duizenden euro’s aan uitgegeven. Maar het heeft je niet geholpen, want anders was je nu niet deze pagina aan het lezen…

Tijdens dit traject ben ik jouw creatieve brein. We stippelen samen jouw roadmap uit. Je hoeft het niet alleen te doen, je hoeft niet alleen te worstelen. We bewandelen samen de weg naar het creëren van jouw droombedrijf.

Van jouw passie maken we een geweldig aanbod wat je makkelijk durft te verkopen, omdat het 100% ontstaan is vanuit wie jij bent. Daarnaast leer je ook meteen wat jouw purpose in deze wereld is en wie jouw droomklanten zijn, zodat jij je op een authentieke manier kunt positioneren.

Dream Business Roadmap

Stap vandaag in en jij krijgt:

L

1 op 1 begeleiding

In de wekelijkse calls (6x) help ik jou stap voor stap met al mijn kennis en ervaring om jouw bedrijf op te starten met jouw eigen blauwdruk. Zodat je precies weet wat je passie en purpose zijn, wie je droomklanten zijn en je een aanbod hebt dat helemaal past bij wie jij als persoon bent.

J

Werkmateriaal

Begeleidende video’s en een uitgebreid werkdocument waarin alle stappen uitgeschreven staan en waar je dus altijd weer op terug kunt vallen, mocht je het even niet meer zo helder zien. Of wanneer je een nieuw aanbod wilt maken. Je houdt altijd toegang tot het materiaal.

z

Jouw roadmap

Je hebt jouw passie en purpose tot in de puntjes uitgewerkt, kent jouw droomklanten door en door en hebt een aanbod waar je ‘U’ tegen zegt. Alles compleet uitgewerkt in jouw document dat je ingevuld boven je bureau hangt, zodat je weet waar je naartoe werkt en hoé je dat doet. 

s

Nu met tijdelijke BONUS t.w.v. 250,-

Als hele fijne bonus krijg je nu een 12 weken lanceerplan dat je gaat helpen om je nieuwe aanbod bij je doelgroep te lanceren.
En het fijne is dat je dit bij elke nieuwe lancering zo weer kunt inzetten.

(Geldig tot 6 november)

Na deze 6 weken heb je jouw eigen Roadmap uitgewerkt en weet je:

✅ Wat jouw purpose is en waar jij jouw klanten mee gaat helpen.

✅ Wie je droomklanten zijn. Je kent ze door en door en weet wat ze nodig hebben om hun problemen op te lossen.

✅ Wat jouw aanbod is, dat 100% weergeeft wie JIJ bent, waar je in gelooft en wat je makkelijk durft te verkopen voor de prijs die het waard is.

✅ Hoe je jouw aanbod succesvol moet lanceren bij je doelgroep, waardoor je ook meteen weet welke content jij inzet in je online marketing. 

✅ Welke stappen je moet zetten en acties je moet uitvoeren om van jouw bedrijf een droombedrijf te maken.

✅ Hoe je zelf een nieuw aanbod maakt én lanceert

✅ Wat de mindset van een succesvolle ondernemer is die elke dag zelfverzekerd en met plezier onderneemt.

Mooie successen

Dit traject is voor jou als jij ondernemer bent en:

💃🏼 Het bedrijf van je dromen neer wilt zetten, maar nu nog niet weet hoe je daar moet komen.
💃🏼 Wilt stoppen met het werk dat je energie wegzuigt en gaan doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen.
💃🏼 Iemand met een creatief brein nodig hebt die jou laat zien wat er mogelijk is met jouw ideeën en je stap voor stap meeneemt in het proces om jouw droombedrijf neer te zetten.
💃🏼 Met plezier, vertrouwen en vrijheid wilt ondernemen.
💃🏼 Bereid bent te investeren in jezelf, je bedrijf en daarmee jouw zakelijke (en persoonlijke) groei.

De waarde van dit programma is meer dan ik hier kan opschrijven, want je krijgt exclusieve toegang tot mijn creatieve brein. Maar als we er een prijskaartje aan moeten hangen…

Dan investeer je nu geen 1.800,-, maar slechts 1.555,- Voor 6 weken intensieve begeleiding

Of: drie termijnen van 555,- of zes termijnen van 285,- (bedragen excl. btw)

Er zijn maar 3 plekken per 5 weken beschikbaar, dus claim die van jou nu als jij er klaar voor bent om jouw droom werkelijkheid te laten worden! Zodra jij ‘YES’ hebt gezegd, gaan we direct van start.

Free your passion and the rest wil follow

y