Selecteer een pagina

Annemarie Deloo

Ondernemersmentor

Voor (startende) ondernemers

Hoi! Ik ben Annemarie en ik help jou om een authentiek aanbod neer te zetten waar je moeiteloos je droomklanten mee aantrekt.

Mijn verhaal

In mijn vijfde ondernemersjaar had ik een big break nodig. Ik was steeds weer aan het switchen in mijn aanbod en privé ging het ronduit k*t. Alles was een energielek en dat moest stoppen.
Het heeft vier maanden geduurd voor ik ook maar dacht aan ondernemen en daarna nog eens drie voor ik weer aan de slag kon. Maar ik wist: wat ik altijd deed, ga ik niet meer doen.

Ik ben op zoek gegaan naar wat mij gelukkig maakt en hoe ik dat in mijn bedrijf kan toepassen. Zodat ik elke dag moeiteloos kan ondernemen. Zodat ik dit eindeloos kan blijven doen.
Mijn creatieve brein is mijn kracht. De snelheid waarmee ik linkjes leg tussen hersenspinsels en concrete ideeën, maakt dat ik andere ondernemers kan helpen om van hun passie een betalend aanbod te maken.

Want voordat je ook maar een woord online kunt delen, moet de basis in orde zijn. En die leg je met je aanbod. 

 

Mijn waarden & overtuigingen

Het begint bij jezelf

Jij bent de basis van je bedrijf. Dus voordat je ook maar kunt starten, moet je weten wie je echt bent. Wat maakt jou gelukkig? Wat motiveert jou om elke dag weer op te staan? Die vragen moet je voor jezelf kunnen beantwoorden. 

Als je doet wat jou gelukkig maakt ga je bereiken wat je wilt

Alles heeft te maken met energie en de frequentie waarop jij dit uitzendt. Doe je je werk elke dag met plezier en geloof je in wat je doet? Dan bereik je sneller je doel. Jij moet je doelgroep overtuigen en dat lukt zoveel beter als je pure happiness uitstraalt in wat je doet. 

Opgeven is geen optie

Ik geloof dat wanneer jij écht jouw doel wilt bereiken, je altijd door zult gaan. Wat er ook gebeurd. Want je faalt niet, je leert alleen maar. 

Mijn aanpak

Het is mijn doel om samen met jou iets te creëren waar je 100% achterstaat. Waar je gelukkig van wordt en wat je iedere dag moeiteloos kunt doen. 

Daarom werk ik het allerliefst 1 op 1 samen met mijn klanten. Dan pas heb ik onverdeelde aandacht voor jou en waar we mee bezig zijn. Jij kunt intappen op mijn energie en enthousiasme en ik neem jou mee in mijn creatieve brein en wereld.

En daarnaast voel ik op deze manier sneller aan wat jij nodig hebt. Want lichaamstaal en sfeer zeggen zoveel meer dan woorden. 

Volg mij
online

Social media

Instagram

Linkedin

Facebook

Luister mijn podcast

Ga naar de podcast op Spotify

Wacht niet langer. Volg je passie en ga je droom achterna!

13 + 5 =