Selecteer een pagina

Je kunt wél geld verdienen met creatief zijn.

Hoe vaak heb jij van anderen om je heen te horen gekregen dat je maar beter ‘een goede baan bij een goede werkgever’ moet gaan zoeken? Of dat je beter een studie kunt gaan doen die in ieder geval zorgt voor een zekere baan, en dan later je passie ‘erbij’ doen?

Blègh!

Jij wilt gewoon doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Jij wilt gewoon doen waar je elke dag gelukkig van wordt. Jij wilt gewoon lekker dikke centen verdienen met jouw creativiteit.

Maar… Hoe dan?

Wat nou als ik jou vertel

Dat wij creatieve ondernemers (to be) gewoon kunnen doen wat we zo graag willen doen? Zonder ons te laten tegenhouden door de -vaak goed bedoelde, maar vanuit angst gemaakte- overtuigingen van mensen die meestal geen ondernemers zijn. 

Maar daarvoor zijn wel stappen te zetten. 

?

Ik wil dat jij leert vertrouwen op jouw oneindige creativiteit.

De manier waarop dat lukt is met het

zes maanden Mentorship

 

Dit is wat je wilt:

• Een solide basisaanbod, waarop je kunt uitbreiden als je dat wilt.

• Het is voor je ideale doelgroep meteen duidelijk wat je te bieden hebt.

• Je weet je aanbod op de juiste manier onder de aandacht te brengen.

• Je wordt en blijft (online) zichtbaar.

• Je vertrouwt op je eigen kunnen en gelooft dat je met jouw creativiteit een verschil maakt voor je doelgroep.

Wat is er anders in mijn aanpak?

Ik weet precies waar je doorheen gaat. Ik heb na vijf jaar ondernemen de keuze gemaakt om te stoppen met waar ik goed in ben en te gaan doen waar ik elke dag weer passie in vind: creatief bezig zijn en anderen helpen.

Vrijheid is mijn nummer 1 verlangen. Maar die zoek ik niet langer meer in externe dingen, zoals reizen en luxe. Ik heb het in mezelf gevonden, in mijn eigen creativiteit. Schilderen, tekenen, knutselen, dansen en zingen. Daarmee kan ik afdwalen naar de mooiste plekken en meest bijzondere fantasieën. Maar daarmee creëer ik ook ruimte voor inspiratie in mijn werk. Door elke stap van het klaarzetten van de schilderspullen te koppelen aan een concreet stappenplan om mijn doelen te halen, kan ik veel sneller dat doel bereiken.

En die creativiteit zet ik elke dag in om me gelukkig en vrij te voelen, ook als ik niet werk.

Mijn meerwaarde is dat we zowel online als offline samenwerken. Ik geloof namelijk dat je door mijn energie daadwerkelijk te voelen, nóg meer gemotiveerd wordt om stappen te zetten en doelen te halen.

De combinatie van energie en strategie is wat voor mij zo belangrijk is. Je kunt nog zo’n killer aanbod hebben staan, zonder de juiste vibe en stappen kom je er gewoonweg niet.

Ik ben in dit geval jouw stok achter de deur om ook daadwerkelijk te gaan doen. En daarin neem ik mijn vijf jaar aan ondernemerservaring mee! Want we hebben allemaal die schop onder onze kont wel eens nodig, toch?

Wie ben ik?

Nou, waar zal ik beginnen…?

Nee, mijn verhaal is veel te lang voor hier. En dat zeg ik niet om op te scheppen, hoewel ik graag het podium pak. #zelfkennis

Wat ik graag wil delen is dat ik écht weet wat het met je doet als je niet meer doet waar je gelukkig van wordt. Het sloopt je. Vanbinnen. Zo erg, dat ik onder andere na 14 jaar relatie op het punt heb gestaan een scheiding aan te vragen.

Tot ik een tijdje terug ging naar m’n moeder. Zodat ik de oude overtuigingen en pijn van vroeger kon laten helen. Vet eng. Maar I did it anyway.

En daardoor wist deze vlinder dat ze veel verder en hoger mocht gaan vliegen. Mocht gaan houden van wie ze is. Doén wat haar gelukkig maakt.

That’s how I found my inner freedom.

Ik wist daardoor ook dat ik hier anderen mee mag helpen. Dus ben ik per direct gestopt met mijn contentbureau. En met m’n ogen dicht in dit nieuwe diepe bad gesprongen.

Creatief werken, ondernemers begeleiden, de Wet van Aantrekking toepassen, mijn eigen verhaal kunnen inzetten om anderen te helpen. Dit is wie ik ben en waar ik elke dag weer gelukkig van word.

Als je weet dat het goed zit, dan durf je gewoon te gaan.

Hoe je dat voor elkaar krijgt?

Wat krijg je?

 

We gaan zes maanden aan de slag. I know, klinkt als een lifetime, maar geloof me: voor je het weet is het weer voorbij.

En ik ben niet van de standaard riedeltjes of 13 in een dozijn. Ik volg mijn eigen format, wat compleet is afgestemd op wat jij nodig hebt. Jij staat centraal, want jij gaat jouw creativiteit op jouw manier inzetten in jouw bedrijf. En daar hoort een persoonlijke aanpak bij.

Ik motiveer je, moedig je aan, begeleid je in je proces. Ik ben in die zes maanden je cheerleader en schop-onder-je-hol-gever.

Dus je krijgt:

We starten met twee livedagen waarin we jouw basis neerzetten: De Tweedaagse Creative Intensive. Hierin ontdekken we hoe jouw passie het leven van je klanten gaat veranderen, zetten we je aanbod neer én maken we een realistisch stappenplan.

In de zes maanden die volgen krijg je tweewekelijkse 1 op 1 coaching, waarbij ik volop aandacht geef aan jouw proces en de stappen die je gaat zetten. Zo help ik je met online zichtbaar worden, diverse systemen gebruiken en ik leer je hoe je je aanbod deelt naar je doelgroep. Je leert daarnaast hoe je kunt vertrouwen op je eigen gevoel, wat ervoor gaat zorgen dat je volledig jezelf bent in alles wat je doet.

Tot slot krijg je een samenwerkingsdag waarin we jouw online strategie opzetten. Als extra bonus help ik je ook om alvast basiscontent te maken, die je altijd weer opnieuw in kunt zetten.

%

Mijn motivatie 🔥

Wat investeer je?

Natuurlijk tijd. Want ik vraag wel om jouw commitment. Ik wil dat jij als startende ondernemer een succesvolle business neer gaat zetten. Dat betekent dat jij er 100% voor moet gaan, ook als je het soms helemaal niet meer ziet zitten. Ik cheer je door die momenten heen en motiveer je om de volgende stap te zetten. 

Voor dit traject investeer je normaal 2.000 euro. (excl. btw)*

Maar…

Omdat deze mentoring spiksplinternieuw is, kan ik het nu voor een speciale instapprijs aanbieden.

De eerste vijf klanten investeren namelijk maar 1.000 euro! (excl. btw)**

*Betaling in 6 termijnen van 375,- mogelijk
**Betaling in 3 termijnen van 375,- mogelijk

Voor wie?

Je moet wel tegen mijn gekheid en energie kunnen…

 

Want die is hooooog! En als jij denkt: ‘Bij mij oook!’ dan is het helemaal ‘aan’ tussen ons. 💛 Het kan natuurlijk ook gewoon ontstaan wanneer we samenwerken, waar ik helemaal vanuit ga.

Verder:

…ben jij een heerlijke creatieveling die altijd bezig is én wil zijn. Zodra jij doet waar je gelukkig van wordt vergeet jij alles om je heen en ga je helemaal op in je creativiteit. 

…weet je dat je jouw creativiteit in wilt zetten in je bedrijf. En je wilt de meningen van anderen nú achter je laten en jouw passie met de wereld delen!

…vind je de Wet van Aantrekking, manifesteren and so on mega leuk om te ontdekken. Eigenlijk wil je altijd nieuwe dingen ontdekken. Gewoon mega leuk.

…durf je de diepte in te duiken als het op jezelf aankomt, hoeveel beren er ook langskomen. Jij blijft staan, als een dappere soldaat en laat je niet zomaar uit het veld slaan.

…heb je een eigen bedrijf of denk je erover voor jezelf te beginnen. Of je zoekt een manier om jouw passie nieuw in te zetten in je werk. Hoe dan ook, je bent een ondernemend type.

…denk je positief en in mogelijkheden. Ik hou echt niet van party poopers die alleen maar denken in wat er vooral niet kan.

…hou je van fun, joy and laughter. Had ik al fun gezegd?

Is this you?

Twijfels?

Snap ik best.

 

En ik kan proberen je over te halen met mooie woorden die zelf ijs zouden doen smelten. Maar ik geloof dat jij vanbinnen precies voelt wat je nodig hebt.

Als jij nu al rete enthousiast bent, dan weet je genoeg. Dan weet je dat je het gewoon moet doen. Dus druk op die knop en plan een kennismakingscall.