Hi!

 

Super leuk dat je er bent.
Hieronder heb ik alle belangrijke links voor je verzameld – tenminste, dat vind ik.

Kijk rond, klik rond en als je toch iets niet kunt vinden: Stuur me gerust een mail of DM met jouw vraag.

Liefs,

Annemarie

GRATIS

Podcast

Een persoonlijke podcast voor creatieve ondernemers. Ik neem je mee in mijn ondernemersleven, good and bad, geef tips advies en lessen die ik heb geleerd.

Breekplan

Een kort stappenplan om af te rekenen met overtuigingen die jou nu nog tegenhouden om je passie te volgen – en die waarschijnlijk helemaal niet van jou zijn!

Mentoring

Als creatieve ondernemer wil je doen waar je gelukkig van wordt. Maar vaak laat je je tegenhouden door de mening en overtuigingen van anderen. 

“Ga maar een baan zoeken die wel geld verdiend.”

Herkenbaar?

R

Jij wilt van je creatieve passie je werk maken, maar loopt vast in de overwhelm van ideeën en weet niet goed waar je moet beginnen.

R

Je gaat nu nog af op de mening van je familie en vrienden die zelf niet ondernemen, maar er wel wat van vinden. Terwijl jij 100% weet dat dit is wat jij te doen hebt.

R

Je wilt gewoon iemand die met je meedenkt en je helpt met een praktisch stappenplan om een helder aanbod neer te zetten en dat ook onder de aandacht te brengen van potentiële klanten. 

Tweedaagse Intensive

Klinkt mysterieus, niet?
In het echt valt het mee hoor.

Deze offline tweedaagse is bedoeld voor creatieve ondernemers die:

R

Op zoek zijn naar iemand die hen kan helpen om van hun 1001 ideeën een helder business aanbod te maken, zodat er een stevige en blijvende basis is.

R

Dolgraag hun passie achterna willen gaan, maar zich laten overtuigen door de meningen van anderen en daarom niet durven.

R

Nu doen wat ze goed kunnen, maar er volledig leeg op lopen. Zij willen 100% gaan voor waar ze van houden en wél energie van krijgen, maar niet weten hoe en waar te starten. 

Wie ik ben?

Of course vertel ik je graag meer

Hoi! Annemarie hier.
Ontzettende creatieveling die jaren heeft lopen zoeken naar wat haar nou echt gelukkig maakt. Niet alleen persoonlijk, zeker ook als ondernemer.

Sinds 2018 mag ik mezelf zo noemen. Heel trots ook. Maar… Het is echt wel een struggle geweest om mijn echte purpose te vinden. Wat heb ik hier nou te doen voor anderen?

Ik dacht namelijk dat contentcreatie het helemaal was voor mij. Tot ik er na vier jaar ondernemerschap helemaal op leeg liep. Randje burn-out kan ik wel zeggen.

Dus heb ik heel rigoreus gezegd: “Ik stop ermee!”

De zomer stond voor de deur, mijn relatie stond op het punt van knappen en ik was er klaar mee. Ik ben in de auto gestapt met mijn dochter, naar Vive le France gekacheld en twee weken geen reet uitgevoerd.

Die twee weken werden vier maanden. Ik woonde inmiddels bij m’n moeder thuis en dacht echt dat ik op zoek kon naar een stek voor mezelf.

Totdat…

 

Ik ging luisteren.
Naar dat stemmetje dat diep in m’n lichaam verstopt zat.

De stemmetjes in mijn hoofd hadden me van alles wijsgemaakt.
Maar die inner voice kon ik toch echt niet negeren.

Ik had bijna weer oud werk opgepakt, maar alles in mee schreeuwde NEE. Dat was mijn wake-up call. Ik wil niet meer leeglopen. Ik wil elke dag energie krijgen van wat ik doe.

Ik ben gaan onderzoeken. Luisteren. Voelen.
En ik had echt niet zomaar mijn antwoord. Maar uiteindelijk wel;

Ik ga andere creatieve ondernemers helpen om van hun passie een helder business aanbod te maken, zodat zij elke dag kunnen doen wat hen gelukkig maakt en hun mooiste leven kunnen leiden. 

Zoals ik dat nu ook doe.