Wat nou ‘doen omdat je er goed in bent?’

Jij moet doen waar je gelukkig van wordt! En laat niemand je iets anders vertellen.

Als je doet waar je goed in bent én je wordt er gelukkig van, all is good. Maar hoe lang ben je al bezig met dromen? Hoe lang denk je al: ‘Als ik m’n hart volg ga ik… [fill in the blank].’

Jij moet je vanbinnen zo vrij als een vlinder in de zomer voelen als je aan het werk bent. Je moet een glimlach op je gezicht hebben die de zon doet verbleken. Want dat is wat je gelukkig maakt.

Het is tijd om dat denkpatroon van jou eens een flink op te schudden.

Hoe lang loop je al tegen een -voor jouw gevoel Berlijnse- muur aan?
Zolang jij hetzelfde blijft denken, breek je die muur niet af.

Hoe laat je je al tegenhouden door wat je familie van jouw plannen vindt?
Spoiler: zij zijn niet jouw ideale klant.

En dan dat gedoe met jezelf behandelen alsof je het niet waard bent…
Niemand wordt groot door klein gehouden te worden.

Je mag stoppen met jezelf in de houdgreep houden en al die gedachten en gevoelens met een schouderworp achter je laten.

En dat kan zo makkelijk.

Maar echt. Ik heb mezelf verbaasd toen ik erachter kwam.
En het enige dat belangrijk is, is dat het werkt en dat het gewoon leuk en makkelijk mag zijn.

Niets is zo irritant als een oplossing hebben die nog moeilijker te begrijpen is dan de Troonrede.

Wat je moet doen, laat ik je zien wanneer je bij me bent. We gaan in ieder geval twee dagen lang een deep dive maken. In wie jij graag wil zijn. In wie jij werkelijk bent. En in waar jij zo graag naar toe wilt groeien. 

Ik kan je nu alvast vertellen dat we jouw passie en creativiteit helemaal AAN gaan zetten. 

?

Geniet! Je hebt maar één leven.

Wat gaan we doen?

Alleen maar leuke dingen! Oké, niet alles zal even leuk voélen, maar het resultaat… Magnifique.

Kwam er een huiveringetje toen ik zei ‘voelen’? Snap ik. Had ik vroeger ook.

Want hoe moeilijk is het om te voelen. Écht te voelen… Niet iedereen kan dat.

Maar, als je niet bij je gevoel kunt, kun je ook niet ondernemen -sterker nog, zelfs niet léven!- vanuit innerlijke vrijheid.

Remember dat vlindertje?

Dat moet de wijde wereld in fladderen. Dat moet ontdekken wat haar gelukkig maakt. Zodat ze dat gevoel E.L.K.E. dag kan voelen.

Wij gaan samen ontdekken waar jouw vlinder (of bijtje, doe wat goed voelt) heen wil vliegen. Wat haar zo happy maakt. En hoe ze dat dan kan inzetten in haar bedrijf. Misschien gooit ze het roer wel om en besluit ze een vogel te worden, je weet het niet.

En ja, dan komen we dus ook die gekke gedachten tegen. Die jou lekker veilig in je coconnetje willen houden. Die bang zijn om de wereld in te vliegen. Om nieuwe bloemen te ontdekken.

Die gedachten zijn er en dat is oké. Alleen is nu het moment dat jij jezelf een ander verhaal vertelt. En dat is eng.

Maar komt goed, want ik help je.

We gaan samen beleven.

Zullen lachen, en ook huilen. Om wat jij doormaakt. En hebt meegemaakt. En wat je tegenkomt.

Je gaat verbinding maken met jezelf. De lijnen connecten die er nu al zijn. Dat kan diep gaan. En soms een beetje pijn doen. Maar zodra je er bent… Pure magic.

Het allerbelangrijkste: We ontdekken op een creatieve manier wat jouw échte passie is. Waar jij elke dag weer die vrijheid in vindt. En ik help je om dat in een helder business aanbod neer te zetten.

Hoe het heet?
Tweedaagse Intensive ‘Ontdek je innerlijke vrijheid – van jouw creatieve passie een helder aanbod’

Wie ben ik?

Nou, waar zal ik beginnen…?

Nee, mijn verhaal is veel te lang voor hier. En dat zeg ik niet om op te scheppen, hoewel ik graag het podium pak. #zelfkennis

Wat ik graag wil delen is dat ik écht weet wat het met je doet als je niet meer doet waar je gelukkig van wordt. Het sloopt je. Vanbinnen. Zo erg, dat ik onder andere na 14 jaar relatie op het punt heb gestaan een scheiding aan te vragen. 

Tot ik een tijdje terug ging naar m’n moeder. Zodat ik de oude pijn van vroeger kon laten helen. Vet eng. Maar I did it anyway.

En daardoor wist deze vlinder dat ze veel verder en hoger mocht gaan vliegen. Mocht gaan houden van wie ze is. Doén wat haar gelukkig maakt.

That’s how I found my inner freedom.

Ik wist daardoor ook dat ik hier anderen mee mag helpen. Dus ben ik per direct gestopt met mijn contentbureau. En met m’n ogen dicht in dit nieuwe diepe bad gesprongen.

Creatief werken, ondernemers begeleiden, de Wet van Aantrekking toepassen, mijn eigen verhaal kunnen inzetten om anderen te helpen. Dit is wie ik ben en waar ik elke dag weer gelukkig van word.  

Als je weet dat het goed zit, dan durf je gewoon te gaan.

Hoe je dat voor elkaar krijgt?

Voor wie?

Je moet wel tegen mijn gekheid en energie kunnen…

 

Want die is hooooog! En als jij denkt: ‘Bij mij oook!’ dan is het helemaal ‘aan’ tussen ons. 💛 Het kan natuurlijk ook gewoon ontstaan wanneer we samenwerken, waar ik helemaal vanuit ga. 

Verder:

…ben jij een heerlijke creatieveling die altijd bezig is én wil zijn. Zodra jij doet waar je gelukkig van wordt vergeet jij alles om je heen en ga je helemaal op in je creativiteit. 

…weet je dat je jouw creativiteit in wilt zetten in je bedrijf. En je wilt de meningen van anderen nú achter je laten en jouw passie met de wereld delen!

…vind je de Wet van Aantrekking, manifesteren and so on mega leuk om te ontdekken. Eigenlijk wil je altijd nieuwe dingen ontdekken. Gewoon mega leuk.

…durf je de diepte in te duiken als het op jezelf aankomt, hoeveel beren er ook langskomen. Jij blijft staan, als een dappere soldaat en laat je niet zomaar uit het veld slaan.

…heb je een eigen bedrijf of denk je erover voor jezelf te beginnen. Of je zoekt een manier om jouw passie nieuw in te zetten in je werk. Hoe dan ook, je bent een ondernemend type.

…denk je positief en in mogelijkheden. Ik hou echt niet van party poopers die alleen maar denken in wat er vooral niet kan.

…hou je van fun, joy and laughter. Had ik al fun gezegd?

Is this you?

Wat krijg je?

 

We gaan twee dagen lekker de diepte in. Doorbreken. Loslaten. Creëren.

En ik ben niet van de standaard vragenlijstjes. Natuurlijk volg ik mijn format, maar wat we doen is afgestemd op wat jij nodig hebt. Ik zorg voor jou. Begeleid je in jouw proces. En zorg voor lekker eten en drinken.

Dit krijg je ook nog:

Na onze online kennismaking krijg je al je eerste opdracht: Je gaat aan de slag met jouw Business Dromenbord. Die gaan we tijdens de tweedaagse workhsop namelijk inzetten.

Een begeleidend werkdocument, waarin je heerlijk kunt braindumpen. Helpt niet alleen om ruimte in je hoofd te krijgen, want je gebruikt het later om weer inspiratie uit te halen. 

Samen maken we een realistisch en haalbaar stappenplan. Hoe fijn dat je precies weet wanneer je wat moet doen om jouw nieuwe creatieve aanbod te lanceren.  

Of course jouw eigen creaties. Want wat je maakt, neem je mee naar huis. Als reminder dat je groeit. Als reflectie op je oude verhaal. Als teken dat jij de eerste stap hebt gezet in verandering.

Een accountability call. Na vier weken spreken we elkaar. Om te kijken hoe het gaat. Welke stappen je al hebt gezet. Waar je nog hulp in nodig hebt. 

Jouw investering: 750,- (excl. btw)*

*Aanbetaling 150,-
*Restantbetaling in 4 termijnen mogelijk

Twijfels?

Snap ik best.

 

En ik kan proberen je over te halen met mooie woorden die zelf ijs zouden doen smelten. Maar ik geloof dat jij vanbinnen precies voelt wat je nodig hebt.

Als jij nu al rete enthousiast bent, dan weet je genoeg. Dan weet je dat je het gewoon moet doen. Dus druk op die knop en plan een kennismakingscall.

r

Maar wacht even!

Als jij vandaag besluit de Tweedaagse Intensive te volgen EN in één keer het bedrag voldoet, krijg jij er een hele vette bonus bij…

w

Je krijgt één maand vervolgcoaching t.w.v. 185,- cadeau!

2x drie kwartier coaching, waarin ik je nóg verder begeleid in het neerzetten van jouw business aanbod. Met de invulling, met de content, wat jij op dat moment dan ook nodig hebt om jouw nieuwe aanbod met de wereld te delen.

Ben je er klaar voor om van jouw passie je werk te maken?